Hoofdgerechten 

Lady steak, het meest malse stuk vlees, de ossenhaas met kruidenboter

21.75

Amelander lamsstoofpotje met groenten, tijm, rozemarijn en knoflook 19.50
Gegrilde rib eye met gebakken champignons en pepersaus 21.95
Gebakken sliptongen , 3 stuks

21,90

Warm gerookte zalm met witte wijnsaus  18.95
Paddenstoelen risotto met groene asperges en wilde paddenstoelen, geserveerd met salade en brood  16.95

 Gamba´s uit de oven met knoflookolie                                                                 19,95

Deze gerechten worden geserveerd met vlaamse friet of een aardappelgarnituur, groente en salade 

 Maaltijdsalades    14,95

Gerookte zalm met roomkaas

Carpaccio met zongedroogde tomaatjes, overjarige kaas en pijnboompitten

Kip met pestodressing en groene asperges

 Geitenkaas met gedroogde cranberry´s en pijnboompitten



 

Home | Contact | Vacatures | Openingstijden