Het is elke keer weer een spektakel. De reddingboot die door tien stoere paarden naar het strand en de zee in wordt getrokken. Zaterdag 7 september is het weer zo ver. Om 15.00 uur vertrekken de paarden met de boot op sleeptouw van het Maritiem centrum over het Tjettepad naar het strand. Kom van te voren bij ons lunchen of drink achteraf, net als de vrijwilligers van de paardenreddingboot, een borrel bij De Zwaan. Kijk in de agenda voor de volgende geplande demonstraties.

Foto: Charlotte Penders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s